Tack för årets mässa!

Verkligen trevlig med all positiv respons vi fick på våra nyheter Fjäll och Cloud samt på vår utveckling av Space med de nya tillbehören. Det var också väldigt kul att träffa alla, nya som gamla bekantskaper!

TSA 2018 års vinnare

TreCe Storing Award är en utmärkelse som ger unga formgivare chansen att förverkliga en idé inom segmentet förvaring. Det är också den enda designtävlingen som fokuserar på form och funktion inom förvaringslösningar, precis som vi på TreCe.

Vinnaren av 2018 års tävling är Petter Sjögren – Carl Malmsten Furniture Studies.

Juryns motivering lyder:
”Med fokus på förvaring har Petter skapat en enkel, flexibel och anpassningsbar möbel som lätt kan förändras efter behov och även fungera som enskild del likväl ihopsatt med övriga enheter. En möbel som även är anpassad till det aktivitetsbaserade moderna kontoret”

Box
Design: Petter Sjögren

Tanken var att skapa en flexibel förvaringsmöbel som bjuder in till kreativa lösningar. En möbel där användaren själv har möjlighet att påverka dess utformning. Resultatet blev ett stapelbart hyllsystem som enkelt kan förflyttas och även användas som rumsavdelare. Ljudabsorberande material på boxens baksida bidrar till bättre arbetsmiljömiljö.

Tävlingsbidraget finns i vår monter A15:10 på Stockholm Furniture & Light Fair – välkomna in och stort grattis Petter!

Välkommen till After Fair Event!

Mer än trettio väl etablerade varumärken kommer att visa
deras senaste produkter i en mysig atmosfär. Det erbjuds lite
lättare mat, dryck och skön musik.

Vart: Rosenlundsgatan 40, Stockholm
När: 17:30 – 22:00, 7 februari

Det kommer gå bussar från mässan till Rosenlundsgatan 40 den 7 februari, från 18:00 till 18.20 från östra ingången.

Besök www.sthlmdesigndistrict.se för vägbeskrivning eller allmän information om alla företag och kontaktdetaljer.

TreCe ställer ut på Insperior

Den 28 september ställer TreCe ut på Insperior i Göteborg.

Insperior är en oberoende mötesplats för dig som proffesionellt skapar, köper eller gör affärer inom möbler, inredning och lokaler. Här inspireras du av människor, möbler och inredning genom ett 40 tal utställande varumärken helt utan traditioner, regler eller gränser med syfte att skapa ett oberoende. Ditt besök är avgörande.

Varje år skapar Insperior en oberoende mötesplats för inredningsindustrin och samtidigt skapar ett engagemang för viktiga frågor och organisationer. Sedan 2015 har Insperior donerat 242.245 kr till välgörande ändamål.

Ditt besök kostar inget men skapar resultat, mer än du tror.  Från kl. 17.00 bjuds det på mat och dryck då Per Holknekt håller ett föredrag med begränsade platser.

Vart: Trädgår’n, Nya Allén 11, 411 38 Göteborg.

När: kl. 15.00-20.00

Klicka här för att anmäla er

Varmt välkoma hälsar vi på TreCe!

14/9 Katarina Gospic

Sthlm Design District bjuder in till föreläsning med Katarina Gospic

Katarina Gospic; läkare, hjärnforskare och författare håller en spännande föreläsning om hur miljö/design inverkar på människors beteende.

Efter föreläsningen bjuds det på mat, dryck och mingel i Ljusgården. Missa inte att vara med i vår tävling som tar dig runt till alla showroom och där du kan vinna fint pris. Låt dig även inspireras av vår utställning i ljusgården där våra företag visar sina produkter och representanterna minglar med er.

När: 14 September, 17:30

Var: Rosenlundsgatan 40, Stockholm

OSA: Senast 4 september, begränsat med platser så först till kvarn. Vänligen glöm ej att avboka vid förhinder.

Klicka här för att anmäla dig

Varmt välkommen!

TreCe – Designers Saturday Oslo

Snart är det dags för Designers Saturday i Oslo. Mellan den 9-10 september ställer TreCe ut på Studio Thune – varmt välkomna!

Designers Saturday är den enda nationella utställningen i Norge som är inriktad på möbler, textilier, belysning, golv och andra interiör- och designrelaterade produkter som riktar sig till både branschpersonal och den bredare designmedvetna allmänheten.

Busstopp: Drammensveien 134

Adress: Studio Thune, Drammensveien 130, B13, Skøyen

Lördag 9/9: Kl. 09.00 – 18.00

Söndag 10/9: Kl. 11.00 – 16.00

Mer information: http://www.designerssaturday.no/ 

Semesterstängt v29-31

Veckorna 29-31 lämnar vi arbetet åt sidan för att kunna njuta av sommar, sol och bad.

Måndag 7/8 är vi tillbaka med fulladdade batterier.

Glad sommar önskar TreCe!

Designers Saturday 8-10 september i Oslo

Den 8-10 september är det återigen dags för Designers Saturday i Oslo.

Designers Saturday är den enda nationella utställningen i Norge som är inriktad på möbler, textilier, belysning, golv och andra interiör- och designrelaterade produkter som riktar sig till både branschpersonal och den bredare designmedvetna allmänheten. Gratis bussar är tillgängliga för alla deltagare; Helt enkelt hoppa på och av bussen där du vill. 180 norska, skandinaviska och internationella utställare visar sina senaste produkter på 12 platser i Oslo centrum.

I år är det 30-årsjubileum, det kommer vara en unik auktion och auktionsutställning, Designers Saturday Awards för unga talanger 2017 samt Designers Saturday Awards Best Interior 2017.

TreCe kommer givetvis vara på plats, därmed hälsar vi alla varmt välkomna!

Bussstopp: Drammensveien 134

Adress: Studio Thune, Drammensveien 130, B13, Skøyen

Tack för att ni besökte oss på Designers Corner!

Det var fantastiskt många som kom på Designers Corner i år! Vi hoppas att ni fick inspiration och användbar information samt att våra nyheter föll er i smak.

Inom kort är det Designers Saturday (8-10 september) och vi hoppas att vi möts även där, mer information kommer inom kort.

Vi ses snart!

Martin Larsson och John Carnock från Trece, David Dooms från Skapa Designstudio, Elisabeth Ulander, Carouschka Streijffert, Anders Renström VD TreCe och Michael Henricson, TreCe

Vinnaren av 2017 års TreCe Storing Award

Det har varit en prisutdelning på TreCes Showroom i Stockholm. Efter juryns överläggning och folkets röstning på TreCes hemsida stod det klart att Elisabeth Ulander från Luleå Tekniska Universitet vann första pris för sitt bidrag FJÄLL.

Juryns motivering:
Elisabeth Ulander har genom sitt bidrag FJÄLL skapat en flexibel förvaringsmöbel för offentlig miljö med hög funktionalitet, som är estetiskt tilltalande.
Materialvalen leder tankarna till Norden och helheten ger en känsla av kvalitet.

TreCe Storing Award 2018 är påbörjad och tävlande bidrag börjar strömma in. Sista dag för inlämning av bidrag och andra viktiga saker som man bör veta för att tävla, finns att läsa under TreCe Storing Award 2018.

I bilden från vänster: Martin Larsson och John Carnock från TreCe, David Dooms från Skapa Designstudio, Elisabeth Ulander, Carouschka Streijffert, Anders Renström VD TreCe och Michael Henricson, TreCe

Tack för att du besökte oss på mässan!

Fantastiskt roligt att så många visade så stort intresse för våra produkter. Intressanta samtal och en hel del framtida affärsmöjligheter. I vårt arbete med att utveckla nya produkter är det viktigt att vi har en dialog för att tillgodose de behov som finns bland våra kunder och intressenter. Det tycker vi känns fantastiskt roligt, och inspirerande. Det sporrar oss i vårt arbete att utveckla nya smarta produkter.

I TreCes Imagebroschyr och Produktkatalog 2017 kan du läsa mera om våra produkter. Olika kombinationer, färger och måttangivelser mm. Om du inte redan har fått dem på mässan, slå oss en signal så skickar vi dem till dig eller rent av kommer förbi och lämnar dem personligen. Broschyrerna finns även att ladda ned på vår hemsida.

TreCe Storing Award 2017
I vår monter kunde du se de tre bidrag som är med i finalomgången av TreCe Storing Award 2017, där det även gavs möjlighet att rösta på det bidrag som man vill ska vinna. Det är många som har röstat och spänningen är stor över vem som ska ta hem priset. Det vinnande bidraget kommer att finnas med i TreCes produktsortiment och säljas och marknadsföras som våra övriga produkter.

Det finns ännu tid att rösta, så passa på att gå in på vår hemsida trece.se, och lägg din röst på det bidrag du tycker ska finnas i TreCes sortiment.

Tack än en gång för ditt intresse.

Vi ses!

TreCe

Möt TreCe på Stockholm Furniture & Light Fair

Möt TreCe på Stockholm Furniture & Light Fair

Den 7-11 februari 2017 år det åter dags att upptäcka de senaste trenderna inom Skandinavisk design. Välkommen till TreCes monter A15:10 och diskutera förvaringslösningar, Smart Design och titta på våra fantastiska produkter.

Välkommen!

Inbjudan – AFTER FAIR EVENT

Mer än trettio väletablerade varumärken kommer att visa sina senaste produkter i en mysig atmosfär med lite plockmat, dryck och skön musik.

Alla utställningslokaler kommer att vara öppna från 17:30 till 22:00.

Det kommer att finnas busstransporter från mässan till Rosenlundsgatan 40 den 8 februari, som åker 18:20 från den östra ingången.

Besök sthlmdesigndistrict.se för vägbeskrivning eller allmän information om företagen och kontaktuppgifter.

Varmt välkomna!

TreCe storing award

Tänk innanför boxen – vinn med din design

TreCe Storing Award är en helt ny utmärkelse som ger unga formgivare chansen att förverkliga en idé inom segmentet förvaring. Det är också den enda designtävlingen som fokuserar på form och funktion inom förvaringslösningar, precis som vi på TreCe.

Med över fyrtio års erfarenhet är vi idag en av Nordens ledande leverantörer av förvaringslösningar för kontor och offentliga miljöer. Formgivning innebär för oss att estetik och kvalitet samspelar med funktion och användbarhet – ett koncept vi kallar Smart design.

Vinnande bidrag till TreCes sortiment
Som studerande på en framstående designskola drivs du säkert av nyskapande visioner och idéer. Vi vill gärna se dem i form av en smart produkt eller möbel som ger förvaring en ny innebörd. Möjligheten för dig är att utvecklas i takt med din idé och se den växa fram till en färdig produkt i TreCes sortiment – givetvis med ersättning enligt praxis. Tänk innanför boxen och skapa din smarta design. Välkommen till TreCe Storing Award 2017.

Tävlingsbidrag senast 16 september
Designtävlingen pågår från 5 juni till 16 september 2016. En professionell jury nominerar tre finalister och tävlingsbidragen tillverkas som prototyper via TreCe. Prototyperna görs tillgängliga för röstning på TreCes hemsida och i TreCes monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2017. Vinnaren koras senast 15 mars 2017.

Juryns sammansättning
Juryn består av fyra personer. Designansvarig är designern och arkitekten Carouschka Streijffert. Konstruktionsansvarig är industridesignern David Doms på Skapa Designstudio. Övriga jurymedlemmar är två personer från TreCe, som ansvarar för produktens förutsättningar på marknaden och hur produkten fungerar i TreCes produktsortiment.

Ny VD på TreCe

Den 1 september tillträdde Anders Renström som ny VD för TreCe. Anders kommer närmast från Kinnarps i Stockholm där han under ett antal år varit försäljningschef för Kinnarps privatmarknad. I TreCes satsningar framöver ligger stort fokus på framtagning av nya produkter, utveckling av befintliga produkter samt satsning på nya marknader. Som ett led i den planen träder nuvarande VD Claes Carnock tillbaka. Claes kommer att vara verksam inom företaget som bl a styrelseordförande samt vara delaktig i produktutveckling och framtagning av nya produkter.

”Jag vill rikta ett stort tack till TreCes kunder och samarbetspartners för fantastiska år tillsammans med er. TreCe kommer även under Anders ledning att vara det innovativa och flexibla företaget. Vi kommer fortsättningsvis att arbeta lika målmedvetet som tidigare med smarta och funktionella förvaringslösningar och att vara den diskussionspartner för optimala lösningar som vi alltid har varit”. – Claes Carnock 

 

Sthlm Design District bjuder in – Sverre Liliequist & Petter

Sthlm Design District bjuder in till föreläsning med Sverre Liliequist & Petter i DJ-båset

Sverre Liliequist berättar om sitt fascinerande och äventyrliga liv som extremskidåkare. Låt dig även inspireras i vår catwalk där våra företag visar sina produkter och representanterna minglar med er. Efter föreläsningen bjuds det på mat, dryck och mingel i Ljusgården och i DJ-båset hittar ni Petter som vänder plattor.

  • När: 15 September 2016 17:30
  • Var: Rosenlundsgatan 40, Stockholm
  • OSA: Senast 5 september, begränsat med platser så först till kvarn.
  • Glöm inte att avboka vid förhinder

 

Klicka här för att anmäla dig

Varmt välkommen!

Birdie i tidningen Vi i villa

Tidningen Vi i Villa uppmärksammade snygg återvinning som en av trenderna på Milanomässan i år. Vår miljösorteringsenhet Birdie var ledstjärnan, läs mer i augustinumret av Vi i Villa, sidan 18.

 

 

Stockholm Furniture & Light Fair 2016

Här är vår monter från Stockholm Furniture & Light Fair – världens största mötesplats för skandinavisk möbel- och ljusdesign.

SKAPA design studio – som låg bakom designen ville att montern skulle vara inbjudande och lätt att stiga in i och samtidigt dröja sig kvar i. Målet var också att skapa rum i rum och presentera möblerna på det sätt som de är tänkta att användas.

Det var premiärvisning för våra produktnyheter Place, Space och Sail. I montern syntes även Birdie, Soft, Kite och CombiLine.

 

Möt TreCe på Stockholm Furniture & Light Fair

Den 9-13 februari är det åter dags att upptäcka de senaste trenderna inom Skandinavisk design. Självklart finns TreCe på plats för att presentera våra nya produkter Sail, Place och Space. Kom gärna förbi och hälsa på oss i monter A15:10. Vi ses!

After fair event – 10 feb

Mer än trettio väletablerade varumärken kommer att visa sina senaste produkter i en mysig atmosfär, erbjuda lite plockmat, uppfriskande drycker och skön musik. Alla utställningslokaler kommer att vara öppna från 17:30 till 22:00. Det kommer att finnas bussar från mässan till Rosenlundsgatan 40 den 10 februari som lämnar 17:15, 17:45 och 18:25 från den östra ingången. Besök sthlmdesigndistrict.se för vägbeskrivning eller allmän information om företag och kontaktuppgifter.

Dansk Afton – R40

Vad: Dansk Afton
Vart: R40, vårt showroom
Datum: torsdag 11.2
Tid: 18 – 22

Danska Smörrebröd och öl
R40 lanserar en egen Öl kvällen till ära – ”R40 lager”

osa@r40center.se senast den 28 januari.

John och Linus

TreCe presenterar med glädje två nya medarbetare

Efter några års frånvaro är John ”hemma” hos TreCe igen och kommer i rollen som marknadschef att utgå från vårt kontor i Stockholm. Med John i organisationen känner vi att vi får ett tydligare och klarare förhållningssätt till marknaden. Att få in en engagerad och hängiven person som till hundra procent ägnar sig åt marknadsrelaterade frågor går hand i hand med vår långsiktigt strategiska satsning där vi vill stärka relationen med våra kunder ytterligare samt fortsätta att bygga och utveckla vårt varumärke.

Linus är anställd inom supporten och är redo att genom sitt kunnande och sitt lugna förhållningssätt bidra till att ni får den bästa tänkbara servicen. Med en inlärningskurva som pekar rakt upp tillsammans med ett härligt engagemang tillför han en extra dimension till vår redan duktiga support.

Glöggprovning på R40

Välkommen på glöggprovning till oss på R40 torsdagen den 3 december.

Ta med dig kollegorna och prova av 2015 års glöggskörd tillsammans med passande tilltugg.

Vi börjar klockan 15.00 och rundar av vid 19 tiden.

Varmt välkommen!

Inbjudan till 100% design

Välkommen till en professionell lokal mötesplats för branschen inom möbler och inredning. Upplev inredning, möbler, mat, dryck och träffa männiksorna inom industrin avslappnat och socialt.

Eventet är gratis men ditt besök genererar 250 kronor till Läkare Utan Gränser. Läs mer och anmäl dig på hundraprocent.eu.

Malmö 5 november | Göteborg 12 november | Kostandsfritt

Italiensk afton med Paolo Roberto den 17/9

Stockholm Design District bjuder in till en italiens upplevelse den 17/9. För en kväll förvandlas ljusgården till en italiensk trattoria!

Tillsammans med en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare Paolo Roberto – som entusiasmerar med sina berättelser och sin resa i livet – är detta ett unikt tillfälle att bli inspirerad inför hösten. Samtidigt får du avnjuta italienska smaker och möta andra i samma bransch tillsammans med våra representanter.

Föreläsningen börjar klockan 18:00 sedan dukar vi upp till en gemsam sittande middag med Le Zie Pasta där kalvragu serveras tillsammans med passande viner och levande musik.

NÄR: Torsdagen den 17 september klockan 17:30. VAR: Rosenlundsgatan 40, Stockholm. OSA: Senast den 10 september via www.sthlmdesigndistrict.se. Begränsat antal platser – var god meddela Stockholm Design District vid förhinder.