Kurt Tingdal ny medlem i TreCes styrelse

Vi är glada att kunna meddela att Kurt Tingdal numera ingår i vår styrelse. Kurt är ju för många ett välkänt ansikte, bland annat som en av grundarna och även tidigare VD på Offecct AB, där han varit huvudägare och verksam i företaget, sedan det startades år 1990. Kurt lämnade den operativa ledningsrollen vid årsskiftet 2018/2019 efter att företagets såldes till Norska Flokk AS.

Kurt har stor erfarenhet av internationell försäljning och med kunskap om branschen, både nationellt och internationellt, blir han en stor tillgång för oss. TreCes försäljning har ökat markant i Europa, Asien, Australien samt USA för flera av våra produkter. Kvaliteten och den innovativa designen tillsammans med vårt hållbarhetstänkande har vunnit stor mark bland intressenter i stora delar av världen.

Vi ser mycket fram emot att samarbeta med Kurt och vi är övertygade om att det kommer att bli en intressant och spännande resa tillsammans.

-”TreCe är ett spännande företag på en mycket intressant tillväxtresa. Med en bra affärsmodell, en härlig teamkänsla i företaget samt en målfokuserad ledning upplevs hela företaget oerhört motiverat inför nya utmaningar, nu och i framtiden.

Jag ser det som en förmån att få vara med och bidraga i styrelsen med kunskap, stöd och en del rådgivning” säger Kurt Tingdal.

    MåttMaterial
    Dela:

    Share on social media

    Quotation request