Ridge

Ridge källsortering blir med sitt speciella uttryck ett annorlunda och uttrycksfullt inslag till kontor och offentliga miljöer. Stående tillsammans skapas en känsla av en stadssiluett, och kan med fördel placeras mitt i ett rum. 

En inredningsdetalj, inte bara en miljöstation

Då Ridge har lika hög finish på alla sidor ger den intryck av en inredningsdetalj, inte bara en miljöstation. Detaljer såsom fasade ytterkanter och en lätt distans mellan stomme och möbelns ovandel, visar på kvalitet och detaljkänsla.

Smidig källsortering – anpassa efter behov

En riktigt stabil konstruktion byggd i 22 mm MDF och lackad i 11 färger som standard. Ridge finns i två specialdesignad utföranden, en för sopkärl och en för att hänga sopsäckar. Uppkörningsrampen i rostfritt stål för lättare uppkörning av ett 140 liters sopkärl är inte bara en praktisk detalj, utan också en designmässigt framträdande del. Båda töms enkelt med hjälp av dörrarnas aximatgångjärn, 135° öppning. Vi har sett till så att det som standard i varje Ridge alltid ingår en uppkörningsramp,  gummimatta och justerbara fötter – för en extra smidig användning och källsortering. 

Ridge finns dessutom i två höjder, low och high. Det som skiljer low och high åt är lutningen på stommens ovandel. Ridge kan beställas med 8 olika miljösymboler, beroende på ändamål och sortering.

Hållbarhet & Material

  • Stommen i MDF uppfyller kraven för E1 formaldehyd/CARB2
  • MDF från certifierat skogsbruk

Design: Studio Doms

Ladda ner hela produktbeskrivning här>>

Standardfärger

  • Mått & Material
  • Nedladdningar
MåttMaterial

Ridge Low 600x1397x650 mm

Botten/Gavlar/Toppar: 22 mm lackad MDF

Ridge High 600x1521x650 mm

Dörr/Rygg: 16 mm lackad MDF

11 standardfärger

8 st. symboler för sortering

Uppkörningsramp i rostfritt stål

Justerbara fötter

Gummimatta

Dokument / pdfCAD/BIMHögupplösta bilder
Ridge_PDF Ridge_DWG
Ridge_Revit
Ridge_Archicad
Dela:

Dela i sociala medier

Offertförfrågan