Winner of German Design Award 2019!

Cloud har vunnit första pris i German Design Award 2019, Excellent Product Design i kategorin kontorsmöbler/miljösortering. Vi kanske inte behöver berätta hur glada vi är för detta. Med oss gläds givetvis också två duktiga designers; Ebba Hellberg och Sigrid Ljungström.

German Design Award är en internationell designtävling där design från hela världen presenteras. Tävlingens syfte är att upptäcka, presentera och belöna god design och unika lösningar.

Cloud är en mobil källsorteringsmöbel designad för att passa in i en modern arbetsmiljö där flexibilitet och estetik är två viktiga faktorer. Cloud är försedd med dörrar för enkel tömning. Dörrar och ryggar förses med specialdesignade miljösymboler och med möjlighet att välja färg och märkning kan Cloud anpassas till olika typer av miljöer och behov. De högkvalitativa hjulen är sväng- och låsbara.

Cloud är en i raden av produkter från TreCe som vunnit pris på den internationella arenan.

Våra källsorteringsmöbler Kite och Birdie är två andra. Kite (design Annica Doms) vann RedDot Design Award 2012 och Birdie (design: Studio Doms) vann brons i European Product Design Award 2017.

    MåttMaterial
    Dela:

    Dela i sociala medier

    Offertförfrågan