Postsortering

Postsortering är en viktig del på de flesta kontor. Enligt statistik från Post- och telestyrelsen, så skickades det under 2021 nästan 2,1 miljarder brev, adresserade tidningar och reklam via post i Sverige i fjol.

Med tanke på det, så är det viktigt att ha en bra och genomtänkt postsortering. Rikligt med lådor, skåp, fack och även plats för källsortering. TreCes postsortering bygger på CombiLines alla möjligheter till anpassning efter lokal och man kan lätt skapa en egen lösning eller använda de färdiga modulerna som vi tagit fram.

postsortering posthantering post mail trece postsortering kontor office storage trece postluckor förvaringslösningar

Postfack, postsortering

CombiLine, fler varianter

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösning. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

ICA