Postsortering

Optimerad effektivitet och organisation

Vi förstår vikten av effektiv postsortering på dagens kontor. Enligt statistik från Post- och telestyrelsen skickades nästan 2,1 miljarder brev, tidningar och reklam via post i Sverige under 2021. Därför är en välorganiserad postsortering av avgörande betydelse.

Vi på TreCe erbjuder en innovativ och anpassningsbar lösning för din postsortering. Vår postsortering bygger på CombiLines flexibilitet, vilket gör det enkelt att skapa en skräddarsydd lösning som passar perfekt för din arbetsmiljö.

Postfack, postsortering

CombiLine, fler varianter

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösning. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

ICA

Postfack och posthyllor för optimal anpassning

Våra postfack och posthyllor är fullt anpassningsbara efter dina behov, preferenser och utrymmesbegränsningar. Du kan välja att placera dem på höjden eller bredden, på golvet eller väggen, med det antal posthyllor som passar dig bäst. Våra postfack med genomräckning möjliggör hantering av post från båda sidor, och du kan även lägga till fler posthyllor för ytterligare uppdelning.

Ergonomisk design för effektivitet

Vi har inkluderat en utdragshylla som standard på de flesta av våra golvstående postsorteringar. Detta främjar en ergonomisk arbetsställning och ger extra arbetsyta.

Flexibilitet och valmöjligheter

Vi erbjuder standardhöjder och bredder, men vi är öppna för att skapa en lösning som passar exakt dina behov. Välj mellan olika färger och handtag, inklusive rostfria alternativ, för att matcha din arbetsplatsestetik.

UV-Lack för ökad hållbarhet

Vi har höjt standarden för våra vita fronter genom att inkludera en extra UV-lackering. Detta ger en hållbar och slitstark yta, perfekt för kontorsmiljöer.

Mail – ett effektivt postsorteringsskåp

Vårt postsorteringsskåp, Mail, är utformat för att rymma post för upp till 200 personer. Den har en smart kombination av postsortering, källsortering och förvaring. Mail har plats för hängmappar i folioformat, postinkast för utgående post, en avfallsenhet och en låda för kontorsartiklar. Det är den perfekta postmöbeln för den moderna arbetsplatsen.

En postsorteringslösning skapad med dig i åtanke

Vi har utvecklat vårt postsorteringssystem genom nära samarbete med våra kunder, för att säkerställa att det uppfyller dagens krav på kontorsorganisation. Resultatet är en postsorteringslösning som inte bara är praktisk utan också estetiskt tilltalande.

Oavsett storleken på din organisation eller behovet av postsortering, erbjuder vi på TreCe lösningar som kan anpassas för att passa dina krav perfekt.