Källsortering och papperskorgar

Källsortering är en viktig del av att skapa en hållbar arbetsmiljö. Sopsortering är viktigt eftersom det hjälper till att minska mängden avfall som skickas till förorenade deponier och gör det möjligt för återvinningsmaterial att tas om hand och användas på ett mer hållbart sätt. Detta bidrar till att bevara naturresurser, minska miljöpåverkan och främja en hållbar utveckling. Källsortering är också en enkel och praktisk metod för att bidra till att hålla vår planet ren och frisk.

För att göra det enkelt och praktiskt för anställda att sortera sitt avfall har vi utvecklat ett sortiment av prisvinnande och estetiskt tilltalande källsorteringsmöbler.

Produkter

Nedan listar vi alla våra källsorteringsprodukter med en kort beskrivning. Vill ni veta mer om en specifik produkt, klicka bilden på produkten så kommer du till produktsidan.

KLOSS Mini

KLOSS Mini

11-13 liter, golv + vägg

KLOSS Mini passar bra bredvid arbetsbord, vid eller under bord, på väggar och mellan möbler. Ett helt nytt tillbehör till KLOSS-systemet är bensstativet, designat för att gruppera och höja små vänliga sorteringsstationer utan tung skuggning. Passande som fristående öar i korridorer eller som små återvinningsenheter bredvid soffor, fåtöljer och bänkar i sittområden.

KLOSS-small-produktbild-800x800px

KLOSS Small

32-35 liter, golv + vägg

KLOSS Small passar bra bredvid arbetsbord, vid eller under bord, på väggar och mellan möbler. Ett helt nytt tillbehör till KLOSS-systemet är bensstativet, designat för att gruppera och höja små vänliga sorteringsstationer utan tung skuggning. Passande som fristående öar i korridorer eller som små återvinningsenheter bredvid soffor, fåtöljer och bänkar i sittområden.

Fem olivfärgade moduler KLOSS runt ett hörn

KLOSS

65-68 liter, golv + vägg

KLOSS är ett stort och mycket flexibelt, kopplingsbart modulsystem för källsortering. Tre olika moduler av stål, ger oändliga möjligheter till kombinationer och formmässiga uttryck. Val av moduler och sammansättning, tillsammans med valet av kulör, topp, lock och tillbehör – ger källsorteringsmöbeln sin slutgiltiga form och uttryck.

Etage olika moduler

Etage

80-135 liter, golv
Etage kulörer

Etage är unik med sin eleganta design och flera nivåer som effektivt utnyttjar golvytan i små utrymmen. Den är tillverkad i noggrant utvalda material och är en praktisk och stilfull källsorteringsmöbel. Stommen på Etage är tillverkad i ekfanér och böjs till dess form och finns tillgänglig i tre färgalternativ – moccabets, klarlack eller vitbets. Finns nu även tillgänglig som toppmatad källsorteringsmöbel, vilket kan användas för sortering av avfall eller plantering av växter.

Hightower

125 liter, golv

Hightower ingår i en ny serie papperskorgar som är designade av Jangir Maddadi för inomhus- och utomhusmiljö. Rostfritt material för utomhusbruk och svensk stålplåt för inomhusbruk. Inkast finns på både fram- och baksida.

Popsicle

57 liter, golv

En ny allsidig papperskorg från TreCe, lackerad med en högkvalitativ pulverlack. De delar som är tillverkade för utomhusbruk är dessutom rostskyddsbehandlade, för att tåla en tuff skandinavisk utomhusmiljö. Inkast finns på både fram- och baksida. Kan användas inomhus eller utomhus.

Birdie

63 + 43 liter, vägg + golv

Flexibel källsortering i tålig svensk stålplåt. Finns i elva standardfärger och två storlekar, 43L och 63L. Birdie finns för golv och vägg med tillhörande väggfäste. Tack vare sin unika form och goda design har Birdie fått flera internationella utmärkelser.

Ridge

140 + 160 liter, golv

Ridge källsortering blir med sitt speciella uttryck ett annorlunda och uttrycksfullt inslag till kontor och offentliga miljöer. Med hög finish på alla sidor blir det inte bara en miljöstation utan även en inredningsdetalj.

Cloud

85–125 liter, golv
   

Cloud är en mobil källsorteringsmöbel designad för att passa in i en modern arbetsmiljö där flexibilitet och estetik är två viktiga faktorer. Med inkast på fram- och baksida kan Cloud placeras mot en vägg eller fritt i ett rum. Dörrar finns för enkel tömning.

Kite

70 liter, golv

En modulerbar källsorteringsmöbel designad av Annica Doms. Belönad med Red Dot Design Award och German Design Award för sin innovativa form. Designad för moduluppbyggnad i olika konstellationer. Kite passar mot vägg eller som en fristående accent i rummet.

Kite mini

10 liter, vägg + golv

Kite mini är en perfekt papperskorg för placering under skrivbord, på hotellrum eller i mindre konferensrum. Den unika formen rymmer vinklar om 60°, 90° och 120° vilken gör den idealisk för placering i hörn av varierande vinkel.

Hold

23 liter, vägg + golv

Hold är en annorlunda och funktionell papperskorg som kan tillgodose mindre lokalers behov, den kom fram i samarbete med Tengbom arkitekter. Passar till bland annat i konferensrum, hotellrum och mindre samlingslokaler. En liten och funktionell källsortering med ett lock som finns i 7 olika hålprofiler. Går även att placeras på vägg.

Hold mini

7 liter, golv + vägg

Hold mini är halva storleken av sin storebror Hold. Med bara en fraktion för sortering, och har som syfte att fungera som en renodlad papperskorg i konferensrum, hotellrum, mindre samlingslokaler mm. En liten och funktionell papperskorg med en hålprofil och ett innerkärl.

Butler

46 + 116 liter, golv

En papperskorg man inte behöver gömma, utan den både förstärker och förskönar omgivningen med sin säregna form. Butler består av ett yttre skal i glasfiber med en enkel stomme av svenskt stål. Skalet som är väldigt stöttålig är lätt att lyfta av vid byte av avfallssäck. Butler är perfekt för kontor, köpcentra, hotell, skolor, universitet och andra offentliga miljöer.

Clean

7 liter, golv

Grunden är ett stativ med en stabil fot och perforerade fyrkantshål på fram- och baksida, som man sedan adderar till de tillbehör man tycker är viktiga att kunna erbjuda sina besökare i valfri höjd. Flaskhållare (750 ml och 1000 ml), hållare för Tork M1 papperskassett, papperskorgen Hold mini och en toppskylt för eget budskap (liggande A4).

Miljöstation

CombiLine, färdiga kombinationer

Miljöstationer är speciellt designade för källsortering på kontor, vi har valt ut fyra färdigkombinerade miljöstationer som täcker hela miljösorteringen för både stora och små kontor. Bänkskiva och håltagning ingår i det färdigkombinerade produkterna. Du kan också skapa din egen station med hjälp av våra Miljödiskar bestående av fler moduler som lätt kan kombineras ihop.

Källsorteringskärl och tillbehör

Komplement och tillbehör för källsortering perfekt anpassade till våra produkter för så enkel och smidig användning som möjligt.

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på funktionella källsorteringslösningar. Källsortering med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. Kvalitet är viktigt för oss och vi fortsätter att ständigt utveckla våra produkter till att bli ännu bättre. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer källsorteringslösningar och papperskorgar ur vårt breda produktsortiment.

Källsorteringsmöbler med prisbelönt design

Våra källsorteringsmöbler har vunnit flera utmärkelser för sin unika och funktionella design. De är inte bara praktiska och enkla att använda, utan de är också estetiskt tilltalande och kan enkelt integreras i kontorets inredning.

Flera förvaringsalternativ

Våra källsorteringsmöbler erbjuder flera förvaringsalternativ för olika typer av avfall, såsom papper, plast, glas och metall. Detta gör det enkelt för anställda att sortera sitt avfall på rätt sätt.

Enkel installation

Alla våra källsorteringsmöbler är enkla att installera och kan anpassas efter dina specifika behov. De kan placeras i olika områden i kontoret, såsom konferensrum, kök eller korridor, för att göra det enkelt för anställda att sortera avfallet.

Källsortering som en del av inredningen

Källsorteringsmöbler är inte bara en praktisk lösning för att hantera avfall, de är också en viktig del av inredningen. De kan bidra till att skapa en mer hållbar och estetiskt tilltalande arbetsmiljö.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att hitta rätt källsorteringsmöbler för ditt kontor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en mer hållbar och estetiskt tilltalande arbetsmiljö.