Källsortering och papperskorgar

I och med att våra papperskorgar är gjorda för att kunna placeras tillsammans eller var för sig, så fungerar de utmärkt som en enskild papperskorg eller i grupp som källsorteringsprodukt med olika nedkast. Oavsett vad man väljer får man en väl fungerande enhet som är lättskött och praktisk och med rikligt av tillbehör som man kan välja till för optimal funktionalitet.

Produkter

Behovet av bra källsortering finns på alla kontor och offentliga miljöer. Enligt vårt sätt att se på saken, så har det stor betydelse vad man väljer för lösning. Estetik, funktion och kvalitet är givetvis viktiga delar i valet av källsorteringsmöbler. Allt detta uppfyller våra produkter. Det man inte får glömma bort är varför man sorterar.
Givetvis är det för en bättre miljö.

Alla våra källsorteringsprodukters material är noga utprovade och har miljödeklarationer gällande bl a tillverkning och hur de miljöklassas. Flera har material som kan återvinnas och andra har tillverkats av återvunnet material.

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösning. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

Oslo bibliotek