Om oss

Vi är en av nordens ledande leverantörer av förvaring- och källsorteringsmöbler. Den positionen har vi nått genom att aldrig sluta utvecklas. Med över femtio års erfarenhet har vi tillsammans med våra kunder hunnit samla på oss mycket kunskap, och genom åren har vi lärt oss vad som fungerar. Vår långa erfarenhet tillsammans med en stark innovationslust driver oss framåt och skapar förutsättningar för att ständigt utveckla nya smarta designlösningar.

Vi har vårt huvudkontor och showroom i Norrköping samt showroom i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Helsingfors.

Historia

TreCe AB startades av Göran Carnock 1973, då tillverkade TreCe lager- och arkivhyllor i furu.
1978 började Görans två söner Claes och Anders Carnock på företaget. Tillsammans med Göran Carnock var det nu tre stycken Carnock i företaget; därav namnet TreCe, de tre C:n. Genom den stigande efterfrågan utvecklades företaget i både storlek och sortiment till att idag ha ett komplett förvaringssortiment för kontor och offentlig miljö.

Läs mer om vår historia.

Vad vi gör

Vi arbetar med design som metod för att utveckla nya lösningar och produkter. I vårt utvecklingsarbete utgår vi alltid från begreppet Smart design, vilket innebär att vi ser på formgivning ur ett vidare perspektiv som innefattar såväl estetik och kvalitet som funktion och användarbarhet.

Vi har full kontroll över hela produktionen och kan därför garantera att vi uppfyller våra högt ställda krav på miljö och kvalitet. Det gör även att vi kan anpassa möblerna efter våra kunders önskemål, eller specialtillverka enstaka produkter för att tillgodose specifika behov hos våra kunder.

Se våra produkter inom förvaring >

Se våra produkter inom källsortering >

Kite papperskorg källsortering offentliga miljöer kontor förvaringslösningar

Samarbete

Vi värderar våra kunders åsikter högt eftersom de ger oss viktiga insikter i vilka produkter vi behöver utveckla för att möta efterfrågan på marknaden. När vi inleder ett projekt är vi därför noga med att utreda vilka behov som finns och ta fram en plan för hur vi kan lösa dem tillsammans. Genom att ha ett nära samarbete kan vi försäkra oss om att kundens tankar och idéer finns med från första samtal till slutfört projekt.

Våra samarbeten har resulterat i en hel del utmärkelser, läs mer om dem här! 

förvaringsfack förvaringsskåp förvaringslösningar personlig förvaring space kontor offentlig miljö