Förvaring

Beroende på vilket behov och vilken typ av förvaringslösning man efterfrågar, så kan vi erbjuda en mängd olika lösningar inom förvaring. Personlig- och allmän förvaring, olika typer av förvaringshyllor och skåp, elevförvaring, kopieringsrum, tidskriftsställ, bänkskåp mm.

Personlig förvaring

Förvaringssystem / Allmän förvaring

Arkivering

Tillbehör

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösningar. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

GLTK, tennis- och padelklubb, Göteborg

Kattegattgymnasiet, Halmstad

Niagara, Malmö

Smarta förvaringslösningar är viktigt

Behovet av bra källsortering finns på alla kontor och offentliga miljöer. Enligt vårt sätt att se på saken, så har det stor betydelse vad man väljer för lösning. Estetik, funktion och kvalitet är givetvis viktiga delar i valet av källsorteringsmöbler. Allt detta uppfyller våra produkter. Det man inte får glömma bort är varför man sorterar. Givetvis är det för en bättre miljö.

TreCe har många olika varianter och system som skapar flexibilitet och användarvänlighet, och inte att förglömma kunskapen om hur man skapar bra förvaring. Att lyssna och förstå våra kunders behov är viktigt för oss.