Niklas Polhammar – Ny innesäljare på TreCe

Välkommen in i gänget Niklas! Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är gift och har två barn. Mitt största fritidsintresse är golf och som tur är spelar hela familjen, vilket gör det betydligt enklare att kunna spela ofta. Gillar också att åka skidor, alpint och gärna så ofta det går.

Mina tidigare yrkesroller har varit väldigt olika. Allt från innesäljare, lagerarbete, i produktion på fabriksgolvet och kundservice. Jag är väldigt glad över att jag har fått möjligheten att jobba i de olika rollerna. Det har varit otroligt lärorikt, framför allt har jag insett vad jag vill ha för typ av arbete idag.

Hur känns det att ha börjat på TreCe?

Mina förväntningar på TreCe har redan uppfyllts med 200%, jag upplever att det är ett tryggt och familjärt företag. Just nu känner jag mig som ”Bambi på hal is”. Tack vare alla underbara kollegor som ställer upp och stöttar i vått och torrt har min spännande resa börjat med biljett i första klass.