Orgatec 2022

TreCe på Orgatec 2022

Vi är experter på förvaringslösningar och källsortering för kontor och offentlig miljö. Med över fyrtio års erfarenhet har vi tillsammans med våra kunder hunnit samla på oss mycket kunskap. Vår innovationslust driver oss framåt och skapar förutsättningar för att ständigt utveckla nya smarta designlösningar.

Kom och diskutera era behov med oss i vår monter Q-031 i Hall 10.2. (Se hallplanen här)

Fyll i formuläret längst ner på sidan om du har några frågor så återkommer vi till dig!

Produkter vi ställer ut

Popsicle

En ny allsidig papperskorg från TreCe, lackerad med en högkvalitativ pulverlack. De delar som är tillverkade för utomhusbruk är dessutom rostskyddsbehandlade, för att tåla en tuff skandinavisk utomhusmiljö. Inkast finns på både fram- och baksida.

Hightower

Hightower ingår i en ny serie papperskorgar som är designade av Jangir Maddadi för inomhus- och utomhusmiljö. Rostfritt material för utomhusbruk och svensk stålplåt för inomhusbruk. Inkast finns på både fram- och baksida.

Cloud

Cloud är en mobil källsorteringsmöbel designad för att passa in i en modern arbetsmiljö där flexibilitet och estetik är två viktiga faktorer. Med inkast på fram- och baksida kan Cloud placeras mot en vägg eller fritt i ett rum. Dörrar finns för enkel tömning.

Ridge

Ridge källsortering blir med sitt speciella uttryck ett annorlunda och uttrycksfullt inslag till kontor och offentliga miljöer. Med hög finish på alla sidor blir det inte bara en miljöstation utan även en inredningsdetalj.

Birdie

Flexibel källsortering i tålig svensk stålplåt. Finns i elva standardfärger och två storlekar, 43L och 63L. Birdie finns för golv och vägg med tillhörande väggfäste. Tack vare sin unika form och goda design har Birdie fått flera internationella utmärkelser.

Space

Space flexibla förvaringsfack och moduler är speciellt designade för personlig förvaring på kontor och i offentliga miljöer. Space är enkel att passa in tack vare sin enhetliga och genomtänka design, oavsett vilken NCS färg du väljer på stommar eller fronter.

Kite

En modulerbar källsorteringsmöbel designad av Annica Doms. Belönad med Red Dot Design Award och German Design Award för sin innovativa form. Designad för moduluppbyggnad i olika konstellationer. Kite passar mot vägg eller som en fristående accent i rummet.

Kite mini

Kite mini är en perfekt papperskorg för placering under skrivbord, på hotellrum eller i mindre konferensrum. Den unika formen rymmer vinklar om 60°, 90° och 120° vilken gör den idealisk för placering i hörn av varierande vinkel.

Hold

Hold är en annorlunda och funktionell papperskorg som kan tillgodose mindre lokalers behov, den kom fram i samarbete med Tengbom arkitekter. Passar till bland annat i konferensrum, hotellrum och mindre samlingslokaler. En liten och funktionell källsortering med ett lock som finns i 7 olika hålprofiler. Går även att placeras på vägg.

Hold mini

Hold mini är halva storleken av sin storebror Hold. Med bara en fraktion för sortering, och har som syfte att fungera som en renodlad papperskorg i konferensrum, hotellrum, mindre samlingslokaler mm. En liten och funktionell papperskorg med en hålprofil och ett innerkärl.

Office kontorsväskor

Office-serien består av ett antal olika enheter framtagna för att skapa förvaring för din dator, och annat kontorsmaterial. Kontorsväskan Office tillsammans med ryggsäcken Office Backpack, datorfodralet Office Sleeve samt tillbehörsväskan Office Pouch. Samtliga enheter är gjorda i polyesterfilt och ull med detaljer i läder.

Har du frågor inför mässan, kontakta gärna oss!

_