Referens: Kungsleden

kungsleden referensprojekt kontorsförvaring förvaringssystem trece
kungsleden referensprojekt kontorsförvaring förvaringssystem trece

Egna kontoret är första referensen för besökande kunder

I våras flyttade fastighetsbolaget Kungsleden sitt huvudkontor från Medborgarplatsen i Stockholm till Vasagatan 7. För ett företag som detta blir det egna kontoret en första referens för besökande kunder. Inredningen planerades minutiöst med höga krav på funktion, kvalitet och design i varje detalj. Därför kom TreCe att stå för flera viktiga byggstenar.

Huset och dess inredning ritades av Reflex Arkitekter

Kungsledens devis är – möjligheternas fastighetsbolag – och deras kärnvärden är närvarande, nyskapande och förenklande. Med detta i åtanke skapades ett varmt, modernt och funktionellt kontor med genomtänkt inredning från entrén, via postsorteringen in i skrivarrummen. TreCe var med hela vägen från ritning till färdigt resultat. I de flesta fall hade våra produkter tillräcklig inbyggd flexibilitet för att monteras i sitt grundutförande. Men när en miljödisk behövde få nya mått hjälpte vi givetvis gärna till. Slutresultatet blev ett effektivt kontor där alla möbler lyfter varandra till en vacker helhet.

Vi är glada över att ha fått spela en viktig roll vid tillkomsten av ett av Stockholm vackraste kontor. Och trygga i att produkternas kvalité är en garant för att de kommer att stå oförändrade i många år framöver.