Bänkskåp för kontor och offentliga miljöer

Bänkskåp är en nödvändig del för många kontor. De ger inte bara extra förvaringsutrymme utan också en plats att arbeta på och organisera viktiga dokument och filer. Hos TreCe hittar du ett stort utbud av bänkskåp i olika storlekar och utföranden. Våra bänkskåp är tillverkade av högkvalitativa material för att tåla daglig användning och är utrustade med smarta funktioner som lås och justerbara hyllor. Vi erbjuder även anpassningsbara alternativ som kan anpassas till dina specifika behov och förvaringskrav. Investera i ett bänkskåp från TreCe och skapa en mer organiserad, produktiv och effektiv arbetsplats.

Skrivardisk

CombiLine, fler varianter

Vägghylla/skåp

CombiLine, fler varianter

Disk

CombiLine, fler varianter

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösning. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

Täby kommun, Stockholm

SAS, Stockholm

SKL, Stockholm

Robusta och hållbara bänkskåp

Våra bänkskåp är tillverkade i hög kvalitet, med robusta och som gör dem lämpliga för kontor och offentliga miljöer. Skåpen är tåliga och erbjuder optimal säkerhet för dina viktiga föremål.

Flexibla och anpassningsbara bänkskåp

Våra bänkskåp är flexibla och anpassningsbara, de kan enkelt anpassas efter dina behov. Skåpen går att få i olika storlekar och i valfri NCS-färg (vit är standard), så det är lätt att hitta rätt bänkskåp för din miljö.

Modulära bänkskåp

Våra modulära bänkskåp ger dig möjlighet att skapa en förvaring som passar just dina behov. Dessa system består av en mängd olika element som du kan kombinera på olika sätt. Välj mellan olika storlekar och färger för att skapa din egen unika förvaring.

Enkel montering och installation

Alla våra bänkskåp är enkla att montera och installera, så du kan snabbt och enkelt skapa mer plats och ordning i ditt kontor eller offentliga miljö.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att hitta rätt bänkskåp för ditt kontor eller offentliga miljö. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en mer effektiv och välorganiserad arbetsmiljö.