Förvaringssystem

Förvaring är ett vitt begrepp och innefattar så pass mycket. Allt ifrån mindre saker som behöver förvaras på en trygg plats till större enheter som kanske behöver gömmas undan. Gemensamt oavsett användningsområde så gäller tesen i de flesta fall ”var sak på sin plats”.

Vi har inriktat oss på att skapa optimal förvaring för och kontor och offentliga miljöer, att förstå våra kunders behov och att skapa en optimal lösning för dessa. Att lyssna och analysera trender och hur dagens och framtidens arbetsplatser är utformade, är något som vi kontinuerligt jobbar med. I det moderna kontoret uppstår behov såsom flexibilitet, mobilitet, och optimal förvaring. Detta har vi arbetat mycket med och har förutom våra förvaringsmöbler även skapat en mängd olika tillbehör som är anpassade och genomtänkta för dessa ändamål.

I vår filosofi om en bra arbetsplats ingår givetvis också vårt miljö- och hållbarhetsarbete.

Detta arbetar vi ständigt med och många av våra produkter Möbelfaktamärkta och vi som företag är ISO-certifierade enligt 14001:2015 samt 9001:2015.

Produkter

Beroende på vilket behov och vilken typ av förvaringslösning man efterfrågar, så kan vi erbjuda en mängd olika lösningar inom kontorsförvaring och förvaring i stort. Tidskriftsställ, olika typer av förvaringshyllor och skåp, elevförvaring, kopieringsrum, bänkskåp mm. Alla dessa delar är viktiga möbler på ett kontor eller i en offentlig miljö. TreCe har många olika varianter och system som skapar flexibilitet och användarvänlighet, och inte att förglömma kunskapen om hur man skapar en bra förvaring. Att lyssna och förstå våra kunders behov är viktigt för oss.

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösningar. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

Täby Kommun, Stockholm

SKL, Stockholm