Kontorsförvaring

Våra produkter är testade och utprovade för att kunna användas över tiden. Vi producerar våra produkter enligt sk cirkulär ekonomi, vilket innebär att produkterna är så hållbara att de kan användas över lång tid och slutligen återvinnas på ett miljömässigt bra sätt. Vi lägger också stor vikt vid att söka nya influenser i vår produktutveckling. Vi ser det som en förutsättning för att kunna ligga i framkant.

En godkänd möbel ger oss och våra kunder en trygghet och säkerhet om att möbeln möter kraven på miljö, är tillverkad enligt FN:s uppförandekod och uppfyller standarder för kvalitet/säkerhet inom offentlig- och kontorsmiljö. Därför är vi glada över att kunna informera om att hela vårt CombiLine-sortiment är certifierat enligt Nya Möbelfakta: ett komplett referens- och märkningssystem för möbler som har tagits fram av Trä- och Möbelföretagen (TMF).

kontorshylla kontorsskåp kontorsförvaring

Kontorshylla

CombiLine, fler varianter

vägghyllor väggskåp förvaring storage möbelfakta kontorsförvaring office storage trece shelves kontorsförvaring

Vägghylla/skåp

CombiLine, fler varianter

kontorsförvaring kopieringsstation färdiga kombinationer kopieringsrum kontor kopieringsstationer copy station förvaring storage möbelfakta kontorsförvaring office storage trece

Kopieringsstation

CombiLine, färdigkombinerade

arbetsö kontorsförvaring förvaringslösningar

Arbetsö

CombiLine, fler varianter

disk kontorsförvaring förvaring förvaringslösningar kontor

Disk

CombiLine, fler varianter

skrivardiskar kontorsförvaring

Skrivardisk

CombiLine, fler varianter

kombihyllan kontorsförvaring

Kombihylla

CombiLine, fler varianter

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösningar. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

Täby kommun, Stockholm

Stockholm Vatten, Stockholm