Kontorsförvaring

Våra produkter är testade och utprovade för att kunna användas över tiden. Vi producerar våra produkter enligt sk cirkulär ekonomi, vilket innebär att produkterna är så hållbara att de kan användas över lång tid och slutligen återvinnas på ett miljömässigt bra sätt. Vi lägger också stor vikt vid att söka nya influenser i vår produktutveckling. Vi ser det som en förutsättning för att kunna ligga i framkant.

En godkänd möbel ger oss och våra kunder en trygghet och säkerhet om att möbeln möter kraven på miljö, är tillverkad enligt FN:s uppförandekod och uppfyller standarder för kvalitet/säkerhet inom offentlig- och kontorsmiljö. Därför är vi glada över att kunna informera om att hela vårt CombiLine-sortiment är certifierat enligt Nya Möbelfakta: ett komplett referens- och märkningssystem för möbler som har tagits fram av Trä- och Möbelföretagen (TMF).

Kontorshylla

CombiLine, fler varianter

Vägghylla/skåp

CombiLine, fler varianter

Kopieringsstation

CombiLine, färdigkombinerade

Arbetsö

CombiLine, fler varianter

Disk

CombiLine, fler varianter

Skrivardisk

CombiLine, fler varianter

Kombihylla

CombiLine, fler varianter

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösningar. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

Täby kommun, Stockholm

Stockholm Vatten, Stockholm

Högkvalitativa kontorsförvaringslösningar

Vi på TreCe erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativa kontorsförvaringslösningar som hjälper dig att organisera och optimera ditt kontorsutrymme. Oavsett om du behöver en kontorshylla, vägghylla/skåp, kopieringsstation eller arkivhylla, har TreCe det du behöver för att skapa en välfungerande arbetsmiljö.

En av produkterna i vårt sortiment är kontorshyllan. Denna mångsidiga och robusta hylla ger dig gott om utrymme för att lagra och organisera mappar, dokument, böcker och andra kontorsmaterial. Du kan välja mellan olika storlekar och konfigurationer för att passa dina specifika behov och utrymmeskrav.

För att maximera ditt utrymme och skapa en mer strömlinjeformad arbetsplats erbjuder vi på TreCe även vägghyllor/skåp. Dessa smarta förvaringslösningar kan monteras på väggen för att frigöra golvutrymme samtidigt som de ger dig gott om förvaringsutrymme för viktiga dokument och föremål. Vägghyllor/skåp är perfekta för att hålla arbetsytan fri från oönskad röra och skapa en mer organiserad och produktiv arbetsmiljö.

Om du behöver en dedikerad plats för kopierings- och utskriftsbehov är vår kopieringsstation det perfekta valet. Denna kompakta och funktionella station har utrymme för en skrivare, papper, bläckpatroner och andra tillbehör som behövs för en smidig arbetsprocess. Med kopieringsstationen kan du enkelt organisera dina utskriftsbehov på ett och samma ställe och undvika röran som ofta uppstår runt skrivaren.

För att skapa en komplett arbetsplats erbjuder vi också arbetsöar och skrivardiskar. Dessa ergonomiska lösningar ger dig en bekväm och praktisk arbetsyta samtidigt som de har integrerad förvaring för dina dokument och kontorsmaterial. Du kan välja mellan olika storlekar och konfigurationer för att anpassa arbetsöarna och skrivardiskarna efter dina specifika behov och önskemål.

Mer än bara kontorsförvaring

Utöver förvaringslösningar för arbetsplatser erbjuder vi även produkter som diskar, kombihyllor, hyllsystem, mediamöbler och mycket mer. Vårt breda sortiment av kontorsförvaring är utformat för att passa olika branscher och behov. Oavsett om du behöver organisera tidningar och tidskrifter, sortera post, förvara ritningar eller skapa ett effektivt arkiveringssystem, har vi på TreCe den perfekta lösningen för dig.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och hållbara produkter till sina kunder. Vår kontorsförvaring är tillverkad av robusta material för att garantera långvarig användning och pålitlighet. Dessutom erbjuder vi olika färger och finishar för att matcha din befintliga inredning och skapa en enhetlig och professionell arbetsmiljö.

Fördelar med bra kontorsförvaring

Fördelarna med kontorsförvaring är många och kan ha en positiv inverkan på arbetsplatsens effektivitet, produktivitet och organisering. Här är några av de viktigaste fördelarna:

Organisation:

Kontorsförvaring hjälper till att organisera och strukturera arbetsutrymmet genom att ge specifika platser för att lagra och ordna dokument, filer, material och tillbehör. Detta minskar röran och gör det enklare att hitta och komma åt nödvändiga föremål, vilket sparar tid och minskar stress.

Optimering av utrymme:

Kontorsförvaring gör det möjligt att utnyttja arbetsutrymmet på ett effektivt sätt. Med hjälp av hyllor, skåp, arkivsystem och andra förvaringslösningar kan man använda vertikalt utrymme och frigöra golvutrymme. Detta är särskilt viktigt i små eller trånga kontorsmiljöer där varje kvadratmeter räknas.

Ökad produktivitet:

Genom att ha en strukturerad och organiserad arbetsmiljö kan kontorsförvaring bidra till ökad produktivitet. Anställda kan snabbt och enkelt hitta det de behöver, undvika distraktioner och fokusera på sina arbetsuppgifter. En smidig arbetsprocess och minskad tidsspillan kan leda till ökad effektivitet och prestation.

Skydd för dokument och material:

Kontorsförvaring hjälper till att skydda viktiga dokument, filer och föremål från skador, slitage och förlust. Genom att ha dedikerade förvaringslösningar kan man undvika att papper blir borttappade, böcker skadas eller viktiga filer försvinner. Detta bidrar till att upprätthålla ordning och säkerhet på arbetsplatsen.

Förbättrad arbetsmiljö:

En välorganiserad arbetsplats med adekvat kontorsförvaring skapar en mer trivsam och professionell arbetsmiljö. Det kan bidra till att minska stress och frustration bland de anställda och främja en positiv atmosfär. En ren och välstrukturerad arbetsplats kan även ge ett gott intryck på besökare och kunder.

Sammanfattningsvis är fördelarna med kontorsförvaring många. Det hjälper till att organisera, optimera utrymmet, öka produktiviteten, skydda dokument och material samt skapa en förbättrad arbetsmiljö. Genom att investera i lämplig kontorsförvaring kan man skapa en mer effektiv och välstrukturerad arbetsplats.