Kopieringsrum

Kopieringsrum finns på de flesta kontor och arbetsplatser, här är förvaring och funktion viktiga aspekter. Vi har samlat våra produkter som lämpar sig bäst i olika varianter som du själv kan komponera ihop. Det finns också färdigkombinerade produkter som Kopieringsstation bestående av väggskåp, posthyllor och diskar, samt Mail postsorteringsskåp.

kontorsförvaring kopieringsstation färdiga kombinationer kopieringsrum kontor kopieringsstationer copy station förvaring storage möbelfakta kontorsförvaring office storage trece

Kopieringsstation

CombiLine, färdiga kombinationer

postsortering posthantering post mail trece postsortering kontor office storage trece postluckor förvaringslösningar

Postfack, postsortering

CombiLine, fler varianter

skrivardiskar kontorsförvaring

Skrivardisk

CombiLine, fler varianter

vägghyllor väggskåp förvaring storage möbelfakta kontorsförvaring office storage trece shelves kontorsförvaring

Vägghylla/skåp

CombiLine, fler varianter

disk kontorsförvaring förvaring förvaringslösningar kontor

Disk

CombiLine, fler varianter

kontorshylla kontorsskåp kontorsförvaring

Kontorshylla

CombiLine, fler varianter

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösning. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

Täby kommun, Stockholm