Kopieringsrum

Kopieringsrum finns på de flesta kontor och arbetsplatser, och effektiv förvaring och funktionalitet är av yttersta vikt. Hos TreCe har vi samlat en rad produkter som är perfekt anpassade för att skapa det ultimata kopieringsrummet. Våra produkter kan kombineras på olika sätt för att skapa skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder både individuella produkter och färdiga kombinationer som Kopieringsstation, Mail postsorteringsskåp och mer.

Kopieringsstation

CombiLine, färdiga kombinationer

Postfack, postsortering

CombiLine, fler varianter

Skrivardisk

CombiLine, fler varianter

Vägghylla/skåp

CombiLine, fler varianter

Disk

CombiLine, fler varianter

Kontorshylla

CombiLine, fler varianter

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösning. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

Täby kommun, Stockholm

Kopieringsstation, CombiLine

Våra Kopieringsstationer är resultatet av vår gedigna förvaringsexpertis och är specialanpassade för både små och stora kontor samt kopieringsrum. Dessa färdiga lösningar inkluderar väggskåp, posthyllor och diskar från vår CombiLine-serie. Med smart design och praktiska funktioner kan du enkelt förvara papper, kuvert och annat kontorsmaterial i diskar och väggskåp. Inkommande och utgående post kan enkelt sorteras och hanteras med hjälp av våra posthyllor. Allt detta för att säkerställa smidig och funktionell förvaring i kopieringsrummet.

Färgrika möjligheter och anpassningsbara lösningar

Våra Kopieringsstationer finns i olika färger och material för att smidigt smälta in i din arbetsmiljö. Med vit stomme och fronter, samt antracitfärgade bänkskivor, skapar de en modern och enhetlig känsla. Rostfria handtag ingår som standard, men du har också möjlighet att välja andra färger eller stilar. Vi erbjuder lådor och skåp som tål upp till 30 eller 65 kilos belastning, beroende på dina behov.

Effektiv postsortering med Mail postsorteringsskåp

I dagens hektiska arbetsliv är postsortering av största vikt. Våra Mail postsorteringsskåp är skräddarsydda för modern posthantering. Med utrymme för hängmappar, utgående post, en avfallsenhet och kontorsartiklar, skapar de en smidig och organiserad lösning för upp till 200 personer. Mail-skåpen är en resultat av vårt nära samarbete med kunder och återspeglar dagens kontorsbehov på ett effektivt sätt.

Anpassningsbara möbler med fokus på ergonomi och effektivitet

Vi erbjuder skräddarsydda möbler för kopieringsrummet som inte bara är funktionella utan även fokuserar på ergonomi och effektivitet. Våra skrivardiskar har en perfekt höjd för att underlätta användningen av skrivaren och för att främja en hälsosam arbetsställning. Dessutom kan du anpassa din möbel med tillbehör som hjulsatser och olika lådor för att skapa en perfekt arbetsmiljö.

Smart förvaring med TreCe: en garanti för kvalitet

Alla våra produkter, inklusive Kopieringsstationer, Mail-skåp och skrivardiskar, är av högsta kvalitet och är noga utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Vi strävar efter att erbjuda möbler som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande. Med vår extra UV-lackering på alla vita fronter får du en slitstark yta som tål vardagens påfrestningar och som passar perfekt i både kontor och allmänna utrymmen.

Välj bland vårt breda utbud av färger och träslag för att skapa det ultimata kopieringsrummet som matchar dina behov och din arbetsplats. Hos TreCe är vårt mål att erbjuda förvaringslösningar som gör arbetslivet smidigare, mer organiserat och mer effektivt. Våra nöjda kunder som återkommer till oss är det bästa beviset på vårt engagemang för att leverera högkvalitativa produkter och skapa arbetsmiljöer som fungerar optimalt.