Förvaringsskåp

Möbelserierna Space och CombiLine är framtagna för att fungera optimalt sätt i de flesta miljöer. Båda serierna är designade för att skapa flexibilitet och användarvänlighet. Man kan variera bredder, höjder, antal skåp, täckskivor och givetvis färger. Alla NCS-färger finns att välja som tillval. Både Space och CombiLine är Möbelfakta-märkta och testade för bästa hållfasthet.

Förvaringsfack, Space

Modulsystem, fler varianter

Förvaringsfack

CombiLine, fler varianter

Klädskåp

CombiLine, fler varianter

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösning. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

SIS, Stockholm

Uppsala kommun

Göteborgs Tennisklubb

Anpassningsbara förvaringsskåp

Välkommen till TreCe – din lösning för förvaring och skåp med anpassningsbara möbler av hög kvalitet. Våra möbelserier, Space och CombiLine, är utformade för att passa perfekt i olika miljöer och erbjuda både flexibilitet och användarvänlighet.

Space och CombiLine möjliggör en mångsidig förvaring som enkelt kan anpassas efter dina behov. Med möjlighet att variera bredder, höjder, antal skåp och färger, inklusive alla NCS-färger som tillval, kan du skapa den perfekta lösningen för din specifika miljö. Båda serierna är Möbelfakta-märkta och har testats för att säkerställa bästa hållbarhet.

Hög kvalité såväl som fungerande förvaringslösningar

Vi levererar konstant till företag med höga krav på fungerande förvaringslösningar som kan anpassas efter olika behov. Kvalitet är vår prioritet och våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta-standarderna. Vår ständiga strävan efter kvalitet återspeglas i våra nöjda kunder som återkommer för att komplettera eller förnya sin förvaring.

Space förvaringsskåp

Förvaringsskåpen inom Space-serien erbjuder inte bara stil utan även funktionalitet. De flexibla förvaringsfacken och modulerna är speciellt utformade för personlig förvaring på kontor och i offentliga miljöer. Med en enhetlig och genomtänkt design kan du enkelt anpassa dem med olika NCS-färger på stommar och fronter. Space-serien är också ett hållbart val, med Möbelfakta-godkännande och tillverkning med fokus på kvalitet och miljöhänsyn.

CombiLine förvaringsfack

CombiLine-seriens förvaringsfack är det perfekta valet för både personlig och offentlig förvaring. Dessa anpassningsbara fack passar i olika utrymmen och kan utrustas med olika låstyper, inklusive RFID-lås eller kodlås. Förvaringsfacken kan också kompletteras med postinsläpp och posthylla för en smidig hantering av post på kontoret.

CombiLine klädskåp

CombiLine klädskåp från TreCe erbjuder platseffektiv och säker klädförvaring i arbetsmiljön. Med standardhatthylla och klädstång möjliggör de smidig förvaring av ytterkläder och personliga tillbehör. Skåpen finns med olika låstyper, färger och träslag, och det extra UV-lacket på vita fronter ger tålig yta. En praktisk och anpassningsbar lösning för att organisera och skydda ägodelar.