Personlig förvaring

I det moderna kontoret med alla de olika lösningar som finns, är det lätt att inte ha fullt fokus på den personliga förvaringen. Det räcker inte alltid att ha allt samlat i en kontorsväska, utan det krävs bra och genomtänkta förvaringslösningar även där. Bra förvaringsskåp med hyllor och plats för både dator, mobil, väska samt andra personliga saker.

Förvaringsfack, Space

Modulsystem, fler varianter

Förvaringsfack, CombiLine

CombiLine, fler varianter

Kontorsväskor

Office, fler varianter

Skräddarsydda lösningar för moderna kontor

I dagens moderna kontorsmiljöer är det enkelt att fokusera på de stora lösningarna och glömma bort den personliga förvaringen. Att ha allt organiserat i en kontorsväska räcker inte alltid till – det krävs smarta och genomtänkta förvaringslösningar även för dina personliga ägodelar. Hos TreCe erbjuder vi förvaringsskåp som är perfekta för att rymma allt från datorer och mobiler till väskor och andra personliga tillhörigheter.

Flexibla förvaringsskåp och moduler för personlig förvaring

Vår Space-serie inkluderar flexibla förvaringsfack och moduler som är speciellt designade för att möta dina personliga förvaringsbehov, oavsett om det är på kontoret eller i offentliga miljöer. Space-serien utmärker sig genom sin enhetliga och genomtänkta design, och du kan välja mellan olika NCS-färger för stommar och fronter för att passa din estetik. Space är inte bara snyggt och funktionellt – det är också hållbart och miljövänligt, med vit Space som är Möbelfakta-godkänd och tillverkad med socialt ansvar.

Anpassningsbarhet och valmöjligheter med moduler

Med Space-serien får du möjligheten att bygga din egen unika förvaringslösning genom att kombinera moduler som är specifikt designade för att passa ihop. Välj mellan olika höjder på stommen och skåpsdörrar samt olika tillbehör. Dessutom finns det färdiga moduler att välja bland, inklusive förvaringsskåp, sittbänkar, skohyllor, lådor, klädskåp och moduler med indragen el.

Säkerhet och tillbehör för personlig förvaring

För att säkerställa att dina personliga ägodelar är tryggt förvarade erbjuder vi olika lås- och stängningsalternativ för skåpsdörrar. Välj mellan elektroniska RFID-lås, kodlås, skåpslås, hänglåsbeslag och push-to-open-lösningar. Vi anpassar oss även till nätverksbaserade lås om så önskas.

Till Space förvaringsskåp erbjuder vi en mängd olika tillbehör för att göra din personliga förvaring ännu mer funktionell. Från flyttbara hyllplan och klädstänger till speglar, krokar, mattor och till och med eluttag för laddning av datorer och mobiltelefoner.

CombiLine förvaringsfack för personliga tillbehör

Våra CombiLine förvaringsfack är den optimala lösningen för personlig eller offentlig förvaring av dina värdesaker. Anpassningsbara och praktiska, dessa fack passar in i en mängd olika utrymmen. Med skåpslås som standard och anpassning för ett huvudnyckelsystem, kan du vara säker på att dina ägodelar är säkra.

Smart och stilfull personlig förvaring

Förutom våra skåpslösningar erbjuder vi också en rad personliga förvaringsalternativ inom Office-serien. Här hittar du kontorsväskor, ryggsäckar, datorfodral och tillbehörsväskor som kombinerar funktionalitet med stil. Våra produkter är tillverkade i högkvalitativa material som polyesterfilt och ull med detaljer i läder.

Med våra förvaringslösningar för personliga tillbehör tar vi hand om dina ägodelar på ett smidigt och stilfullt sätt. Vi strävar alltid efter att erbjuda innovativa och anpassningsbara lösningar som passar in i dagens moderna arbetsliv. Våra möbler är inte bara praktiska – de är även estetiskt tilltalande och håller högsta kvalitet.

Med TreCe får du personlig förvaring som matchar din arbetsplats och ditt sätt att arbeta. Vår erfarenhet och engagemang garanterar att du får de bästa lösningarna för din personliga förvaring. Vi är stolta över våra nöjda kunder som återkommer till oss för att komplettera sina förvaringsbehov och skapa arbetsmiljöer som är både funktionella och stilfulla.