Miljöstationer

Källsortering på kontoret är en given del idag och det gäller att hitta en miljöstation som har bra funktion, tillgänglighet och design. Bland produkterna hittar du lösningar till båda stora och små kontor, vi erbjuder allt från mindre miljöstationer med små returkärl placerade i lådor, till en större miljöstation med 240-liters kärl. Returkärl kan även beställas separat i storlekarna 10-240 liter. Större miljöstationer är alltid utrustade med en uppkörningsramp i rostfri plåt. Våra miljöstationer och miljödiskar passar utmärkt tillsammans med övrig kontorsförvaring, och gör källsorteringen en bestående och fast del av kontoret.

Miljödisk eller en miljöstation?
Miljödiskar är enskilda moduler där du kan fritt kombinera ihop din egen lösning, finns i olika mått, med dörrar eller lådor. Vi erbjuder allt från mindre miljödiskar där små returkärl placerade i lådor, till en större miljödiskar som rymmer 240-liters kärl. Miljöstationer är fyra färdiga kombinationer i olika utförande som består av miljödiskar som vi har satt ihop utefter de mest populära valen och vår expertis. På alla miljöstationer är bänkskiva och håltagning inkluderad.

miljödisk källsortering miljöstationer trece

Miljödisk

CombiLine, fler varianter

miljödiskar miljostationer källsortering förvaringslösningar

Miljöstation

CombiLine, färdiga kombinationer

Ridge källsortering papperskorg

Källsortering, Ridge

140 + 160 liter, golv

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösning. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

kungsleden referensprojekt kontorsförvaring förvaringssystem trece

Kungsleden, Stockholm

ICA, Stockholm

kopieringsrum kontorsförvaring förvaringslösningar

SAS, Stockholm