Kontorsväskor

I en värld där arbetslivet är lika flexibelt som krävande, är behovet av praktisk och funktionell förvaring avgörande. TreCe’s Office-serie erbjuder en imponerande samling väskor och fodral som är designade för att förenkla ditt kontorsliv såväl som ge dig stilfulla lösningar för att bära med dig datorn och andra arbetsmaterial. Samtliga enheter är gjorda i polyesterfilt och ull med detaljer i läder.

Kontorsväska, Office bag

Kontorsväska, 19 liter

Ryggsäck, Office Backpack

Kontorsväska, 15 liter

Pouch väska, Office Pouch

Kontorstillbehör, fler varianter

Laptopfodral, Office Sleeve

Kontorstillbehör, fler varianter

väskhållare office trece

Väskhållare, Office

Kontorstillbehör

Mångsidiga lösningar för kontorsförvaring

Office-serien innefattar ett brett utbud av väskor som är specifikt utformade för att underlätta din arbetsdag. Oavsett om du behöver en kontorsväska, en ryggsäck, ett laptopfodral eller en tillbehörsväska, har vi något för alla behov. Varje väska är tillverkad med noggrant utvalda material för optimal hållbarhet och elegans.

Kontorsväska

Office Bag är den perfekta följeslagaren för det moderna, aktivitetsbaserade kontoret. Med flera fack för datorn, pärmar och andra arbetsrelaterade föremål, är denna kontorsväska både praktisk och funktionell. Den är utrustad med en bekväm axelrem och finns i två eleganta färger – antracit och ljusgrå. Tillverkad av en blandning av nålad filt med 7% ull och 93% polyester, har den subtila detaljer i obehandlat läder som ger en touch av klass.

Ryggsäck

Office Backpack passar för dem som söker både en kontorsväska och en ryggsäck i ett. Denna ryggsäck gör det enkelt att organisera och transportera datorer och arbetsmaterial både på och utanför kontoret. Tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer, har den en nålad filt med 7% ull och 93% polyester, samt läderdetaljer som får en vacker patina över tiden. Den integrerade ryggsäcksbotten inkluderar ett regnskydd för oväntade väderförhållanden.

Tillbehörsväska

Office Pouch är en perfekt lösning för att hålla småsaker som sladdar, nycklar och USB-minnen organiserade. Denna lilla tillbehörsväska stängs säkert med en dragkedja som pryds av läderdetaljer. Tillverkad av högkvalitativ nålad filt med 7% ull och 93% polyester, och detaljer i obehandlat skinn, kombinerar den praktiskt och estetik på bästa sätt.

Laptopfodral

Office Sleeve är datorfodralet som är skräddarsytt för att skydda din laptop. Det kommer i olika storlekar (S, M och L) och har en läderkant längst upp som kan förslutas med kardborreknäppning. Med en stilfull design och en kvalitetskänsla passar det inte bara din dator, utan även din personliga stil.

Stil och funktion i harmoni

TreCe’s Office-serie erbjuder inte bara praktiska lösningar för kontorsförvaring, utan också en estetiskt tilltalande design som passar in i dagens moderna arbetsliv. Varje produkt har noga utvalda material för att säkerställa både kvalitet och hållbarhet. Dessutom är varje produkt en del av en större produktfamilj som inkluderar kontorsväskor och tillbehör, alla skapade med tanke på funktionalitet och minimal påverkan på miljön.

Med TreCe’s kontorsväskor får du inte bara en pålitlig följeslagare för ditt arbetsliv, utan också en stilfull accessoar som hjälper dig att hålla ordning i en hektisk vardag. Våra lösningar är anpassade efter dina behov och strävar alltid efter att leverera både stil och funktion i perfekt harmoni.