Förvaringshyllor för kontor och offentliga miljöer

Förvaringshyllor är en viktig del av varje kontor för att organisera och maximera arbetsplatsens utrymme. Oavsett om du behöver förvara papper, mappar eller andra föremål, finns det en förvaringshylla som passar dina behov. Hos TreCe hittar du ett brett utbud av förvaringshyllor i olika storlekar och material. Våra hyllor är robusta, hållbara och enkla att montera.

Vi erbjuder även anpassningsbara alternativ som kan anpassas till dina specifika behov. Investera i en förvaringshylla från TreCe och se till att ditt kontor förblir organiserat och effektivt.

kontorshylla kontorsskåp kontorsförvaring

Kontorshylla

CombiLine, fler varianter

place hyllsystem rumsavdelare trece place hyllor förvaringshyllor förvaringslösningar

Hyllsystem, Place

Fler varianter

soft mediamöbel förvaringslösningar konferens trece konto förvaring

Mediamöbel, Soft

Fler varianter

vägghyllor väggskåp förvaring storage möbelfakta kontorsförvaring office storage trece shelves kontorsförvaring

Vägghylla/skåp

CombiLine, fler varianter

kombihyllan kontorsförvaring

Kombihylla

CombiLine, fler varianter

arkivhylla furu förvaring arkivering magasin archive shelf pine archiving storage

Arkivhylla furu

Hyllsystem, fler varianter

kontorsförvaring konsolhyllor förvaring kontor trece Wall-mounted storage office

Konsolhylla

Hyllsystem, fler varianter

Referenser

Vi levererar ständigt till företag med stora krav på fungerande förvaringslösningar. Förvaring med stor flexibilitet som lätt kan anpassas beroende på vilket behov som finns. De flesta av våra möbler är utprovade och godkända enligt Möbelfakta. Kvalitet är viktigt för oss och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om hur man skapar bästa möjliga förvaringslösningar. Ett bevis på det är nöjda kunder som återkommer till oss och kompletterar eller på nytt beställer förvaringsmöbler ur vårt breda produktsortiment.

YBC, Stockholm

Robusta och hållbara förvaringshyllor

Våra förvaringshyllor är tillverkade i hög kvalitet, med robusta och hållbara material som gör dem lämpliga för kontor och offentliga miljöer. Hyllorna är tåliga och tål vikt, så de är perfekta för att förvara tunga saker som böcker eller utrustning.

Flexibla och anpassningsbara hyllor

Våra förvaringshyllor är flexibla och anpassningsbara, de kan enkelt anpassas efter dina behov och går att få i olika bredder, höjd och djup. Tillval som bänkskivor, glasdörrar, glashyllor med mera finns för att anpassa ytterligare så att du så lätt som möjligt ska hitta rätt hyllor för din miljö.

Enkel montering och installation

Alla våra hyllsystem är enkla att montera och installera, så du kan snabbt och enkelt skapa mer plats och ordning i ditt kontor eller annan offentlig miljö.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att hitta rätt förvaringshyllor för ditt kontor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en mer effektiv och välorganiserad arbetsmiljö.