Papperskorgar

Det är lätt att ta papperskorgar för givet, men dessa vardagliga föremål spelar en viktig roll för att hålla våra offentliga och privata utrymmen rena och snygga. Här kan ni dyka djupt ner i världen av papperskorgar och utforska deras många funktioner, material och designmöjligheter. Vi kommer också att dela med oss av våra bästa tips för att välja rätt papperskorg för ditt kontor, offentliga miljöer och utomhusområden. Så häng med oss på TreCe, när vi utforskar detta fascinerande ämne!

Tre Etage på rad i kontorsmiljö

Källsortering, Etage

80-135 liter, golv

Etage kulörer

Fem olivfärgade moduler KLOSS runt ett hörn

Källsortering, KLOSS

68 liter, golv

Papperskorg, Hightower

125 liter, golv

Papperskorg, Popsicle

57 liter, golv

Källsortering, Birdie

63 + 43 liter, vägg + golv

Papperskorg, Kite

70 liter, golv

Papperskorg, Kite mini

10 liter, vägg + golv

Papperskorg, Hold mini

7 liter, golv + vägg

Papperskorg, Hold

23 liter, vägg + golv

Papperskorg, Butler

46 + 116 liter, golv

Referenser

Flera av våra papperskorgar har blivit ”ikoner” och återfinns på många offentliga platser och kontor. Ofta där design och innovativ inredning är i fokus. En bidragande orsak är också att produkterna lätt kan sammanföras med varandra för att skapa fungerande källsortering.

KTH, Stockholm

Starbucks, Chicago

Kreativitet inom papperskorgsdesign

Här på TreCe är vi stolta över att vara en av Nordens ledande leverantörer av förvarings- och källsorteringsmöbler. Med över 40 års erfarenhet och en stark innovationslust, skapar vi smarta designlösningar som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också funktionella och användarvänliga.

När det gäller papperskorgar, strävar vi efter att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av produkter som uppfyller deras behov av kvalitet, hållbarhet och design. Vare sig det är källsortering för kontor, offentliga papperskorgar eller papperskorgar utomhus, har vi något för alla.

Papperskorgar för kontor: Ett steg mot en mer hållbar arbetsplats

Papperskorgar på kontor kan vara mycket mer än bara en plats att slänga ditt skräp. Genom att välja rätt papperskorg och källsorteringssystem kan du skapa en mer hållbar och effektiv arbetsmiljö.

Hos TreCe erbjuder vi källsortering för kontor i en mängd olika storlekar och stilar, anpassade efter era specifika behov. Våra produkter är designade för att vara både funktionella och stilrena, och bidrar till en mer organiserad och hållbar arbetsplats.

Offentliga papperskorgar: Hållbara och funktionella lösningar för offentliga miljöer

Att hålla offentliga utrymmen rena och snygga är avgörande för att skapa en välkomnande och trevlig atmosfär. Därför är det viktigt att välja papperskorgar som är både hållbara och funktionella.

Vårt sortiment av papperskorgar för offentlig miljö är designade för att klara av de höga krav som ställs. Med material som rostfritt stål och hållbar plast, säkerställer vi att våra papperskorgar kan stå emot både väder och vind, samtidigt som de behåller sin form och funktion.

Papperskorgar utomhus: Stil och hållbarhet i harmoni

När det gäller att välja papperskorgar utomhus, är det viktigt att hitta en balans mellan stil och hållbarhet. Hos TreCe har vi ett brett utbud av utomhuspapperskorgar som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också tål de påfrestningar som utomhusmiljöer medför. Vi är säkra på att du kommer att hitta en papperskorg som passar perfekt för dina utomhusområden och bidrar till en ren och attraktiv miljö.

Anpassningsbara lösningar för alla behov

En av de stora fördelarna med att välja papperskorgar från TreCe är vår förmåga att anpassa våra produkter efter våra kunders önskemål och behov. Vi har full kontroll över hela produktionsprocessen, vilket innebär att vi kan erbjuda specialtillverkade lösningar för att möta specifika krav.

Oavsett om du behöver en papperskorg med extra stor kapacitet, en unik färgkombination eller en helt ny design, kan vi hjälpa dig att skapa en skräddarsydd lösning som passar dina behov perfekt.

Hållbarhet och miljö i fokus

Hos TreCe är vi engagerade i att erbjuda produkter som inte bara är funktionella och snygga, utan också hållbara och miljövänliga. Vi tar vår miljöpåverkan på största allvar och strävar efter att minimera vårt avtryck genom att välja hållbara material och produktionsmetoder.

Alla våra papperskorgar och källsorteringsmöbler är tillverkade med fokus på miljö och kvalitet. Du kan läsa mer om vårt arbete för miljön och hållbarhet på vår miljö- och hållbarhetssida.

Sammanfattning

Att välja rätt papperskorg för ditt kontor, offentliga miljö eller utomhusområde är viktigt för att skapa en ren, funktionell och estetiskt tilltalande miljö. Hos TreCe erbjuder vi ett brett utbud av papperskorgar och källsorteringslösningar som passar alla behov och stilar.

Med vår erfarenhet, innovationslust och fokus på smart design, är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta papperskorgen för ditt utrymme. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller rådgivning – vårt team av experter är alltid redo att erbjuda sin expertis och hjälpa dig att göra det bästa valet.

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Besök våra produktsidor för att utforska vårt breda sortiment av förvarings- och källsorteringsmöbler, eller kontakta oss direkt via vår kontaktsida för personlig service och rådgivning.

Gör ditt val av papperskorg en investering i framtiden, både för din arbetsplats, offentliga miljö och vår planet. Välj hållbara, funktionella och vackra papperskorgar från TreCe – där smart design och kvalitet alltid går hand i hand.